Verzending:

Hoe worden de artikelen verzonden?

Nederland:
Binnen Nederland worden al onze artikelen als pakket verzonden met PostNL. Zodra wij uw bestelling verzenden krijgt u direct een bericht van ons.

Hoelang duurt het voordat ik de bestelde producten in huis heb?

Voor alle producten die u op werkdagen vóór 16:00 besteld streven wij ernaar om deze dezelfde dag nog te verzenden. Dit betekent eigenlijk altijd dat u het product uiterlijk de volgende werkdag in huis heeft (in sommige regio's bezorgd PostNL niet op maandag, dan komt de bestelling dinsdag binnen). 

Mocht het iets langer duren dan verwacht dan nemen wij uiteraard altijd contact met u op. Wanneer u zelf nog vragen heeft over de status van uw bestelling dan kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen via de contactpagina of via e-mail naar info@123zwembad.nl.

 

Garantie:

Mijn zwembad of accessoires is kapot, wat nu?

Geen probleem! Zoals u leest in onze voorwaarden bieden wij op alle producten 1 jaar fabrieksgarantie. Wij staan bekend om een prettige garantie afhandeling, dus mocht u hiervan gebruik willen maken, stuur dan een e-mail naar info@123zwembad.nl. Wij lossen het netjes voor u op!

Let op: Vergeet niet om het ordernummer en duidelijke foto's van het lek mee te sturen zodat de garantie afhandeling sneller kan verlopen.

Retourneren: Daarnaast heeft u wettelijk gezien 14 dagen om al u aankopen zonder opgave van reden te retourneren, wij zullen er uiteraard altijd netjes aan meewerken wanneer u van dit recht gebruik wil maken. 

 

Betalen:

Hoe kan ik betalen?

Klarna

Wij hebben gekozen voor de meest veilige vorm van betalen, namelijk betalen via Klarna. Hier kunt u behalve met iDeal, ook achteraf betalen, betalen via een eenmalige machtiging of betalen met een creditcard.

Doordat de betalingen via Klarna worden verricht weet u als consument zeker dat wij een geregistreerd bedrijf zijn waarvan de gegevens, behalve op onze website, ook bij de Kamer van Koophandel op te vragen zijn. Bestellen via deze webwinkel is dan ook altijd volledig veilig en betrouwbaar. 

© 2015 - 2023 123zwembad.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel